The Sisters

The Sisters telyes film, The Sisters online film magyarul, The Sisters teljes film magyarul indavideo, The Sisters teljes film magyarul videa

.
Testvérlövészek

Testvérlövészek

Testvérlövészek    19 September 2018

ComedyDramaWestern

7.2
TMDb: 7.2/10 260 votes

A Patrick DeWitt westernregényéből készült film a Sisters fivérek életéről szól.1851-ben járunk, amikor nem csak férfinek, de embernek sem könnyű lenni. Eli és Charlie testvérek és gyilkosok, akiknek a kezéhez ugyanúgy tapad ártatlanok vére is, mint hasonló banditáké és gyilkosoké. A könyörtelen évek után a fivérek egyre inkább máshogy képzelik el a jövőt és az életet, amit élni szeretnének: az idősebb egy normális világról álmodik, míg a fiatalabb egyre inkább az alkohol rabja- A testvérek útja Kaliforniába vezet - és könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó közös utuk.

A Toda testvérek

A Toda testvérek

A Toda testvérek    01 March 1941

Drama

6.9
TMDb: 6.9/10 7 votes

Felesége születés napjának megünneplése után Toda úr rosszul lesz, ágynak esik és meghal. Felesége és hajadon lánya halála után magára marad: a legidősebb fiútestvér Kínába utazik, ott vállal munkát, így bár az ő kötelezettsége lenne, hogy gondoskodjék anyáról és húgáról, ez a feladat a többi testvére hárul. Szecuko és idős anya azonban mindenhol útban vannak: először az idősebb fiútestvérhez költöznek, majd Szecuko nővéréhez. Szecuko megalázónak érzi helyzetüket: munkát akar találni, hogy saját lábára álljon, saját lakást tudjon bérelni és önerejéből tudja támogatni idős anyját. Mikor apjuk halálának egy éves évfordulójára a legidősebb fiútestvér hazautazik Kínából, kifejezi rosszalását anyja és Szecuko helyzetével kapcsolatban. (kilencesterv.com)

Meine Brüder und Schwestern im Norden

Meine Brüder und Schwestern im Norden

Meine Brüder und Schwestern im Norden    14 July 2016

Documentary

7
TMDb: 7/10 5 votes

Understanding Brothers and Sisters on the Autism Spectrum

Understanding Brothers and Sisters on the Autism Spectrum

Understanding Brothers and Sisters on the Autism Spectrum    01 July 2007

0
TMDb: 0/10 0 votes